Xerrada de Lueny Morell: “Cóm podem ensenyar el que deuen aprendre?

Xerrada de Lueny Morell: “Cóm podem ensenyar el que deuen aprendre?

Divendres que ve 15 de juny a les 12:00h se celebra en el Saló d’actes de l’ETS d’Enginyeria Informàtica la xarrada Com podem ensenyar el que han d’aprendre?

La sessió s’emmarca en el projecte Aprenentatge + Docència de la UPV i serà impartida per la professora Lueny Morell

Entre moltes de les activitats que exerceix, Lueny assessora a institucions d’educació superior per a abordar la transformació necessària en la formació en competències dels seus egressats, a fi de donar resposta a les necessitats i desafiaments de la societat.

Lueny ens mostrarà exemples de casos concrets d’implementació de metodologies actives que afavoreixen l’adquisició d’eixes competències, en particular l’aprenentatge basat en projectes/problemes.

La xerrada està especialment dirigida a equips directius de centre i direccions acadèmiques de grau i màster i, en particular, a aquells que tinguen intenció de sol·licitar un Projecte d’Innovació i Millora Educativa (PIME) que pretenga aprofundir en el canvi metodològic.

La participació es reconeixerà per l’ICE com a activitat formativa, per la qual cosa és necessari que confirmeu la vostra assistència a : veca@upv.es

Més informació sobre la xerrada i l’activitat de Lueny Morell en aquest enllaç

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( Sense Valoracions)
Loading...