Ciència de dades aplicada a la transformació digital del ferrocarril

Ciència de dades aplicada a la transformació digital del ferrocarril

El dimarts 27 de novembre se celebra a València, en l’Escola de Camins UPV la jornada “Transformació digital del ferrocarril: big data i altres eines per als reptes del futur” en la qual intervé el sotsdirector de formació i postgrau i professor de ETSINF Jon Ander Gómez.

El professor Jon Ander Gómez participa en una sessió a les 12:00h com a membre del Patter Recognition and Human Language Technology Research Center de la UPV amb la sessió titulada: Ciència de Dades aplicada a l’Enginyeria. Posteriorment participarà en una taula redona al costat de la resta de ponents de la jornada.

Tal com indiquen els organitzadors de l’esdeveniment, aquesta jornada pretén obrir el debat de com la transformació digital està afectant al transport ferroviari espanyol, quines manques i necessitats existeixen i els passos que es requereixen per a afrontar-la amb èxit.

La jornada se celebra en el Saló d’Actes de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canales i Ports. Edifici 4H, a partir de les 10h i és gratuïta prèvia inscripció https://www.digitalizacionferrocarril.es/

Programa de la jornada

https://www.digitalizacionferrocarril.es/

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( Sense Valoracions)
Loading...