Comienza la temporada 18-19 de visitas guiadas en el Museo de Informática

Comienza la temporada 18-19 de visitas guiadas en el Museo de Informática

Dilluns passat 17 de setembre es va dur a terme la primera visita oficial del museu d’aquesta temporada 2018-2019, en concret va acudir alumnat de la doble titulació d’Enginyeria Informàtica i ADE, així com alumnes de la doble titulació d’Enginyeria de Telecomunicació i ADE.

En total ens han visitat 61 alumnes i alumnes. Els professors que van participar en la iniciativa van ser Marina Alonso i Xavier Molero, que és també Director del Museu.

Per a aquesta ocasió, s’ha fet un recorregut interpretat a través dels 3 edificis en què està situada l’exposició permanent del Museu, cadascun dedicat a un àmbit:

  • 1F: Dispositius de càlcul
  • 1I: Microinformática
  • 1G: Grans sistemes informàtics

Amb aquesta, és la quarta vegada que es repeteix aquesta experiència amb els alumnes de la doble titulació, una iniciativa que acosta a les dues escoles, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica i als seus alumnes.

Des de l’engegada de l’actual projecte de difusió patrimonial i cultural al setembre de l’any 2013, el Museu d’Informàtica ha realitzat activitats pedagògiques per a més de 250 centres educatius i ha acollit a més de 10.000 joves alumnes i alumnes d’ensenyament secundari (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius) de tota la Comunitat Valenciana. Així mateix, la pàgina web del museu, dissenyada com a punt de referència per als seus potencials visitants, ha rebut més de 50.000 visites.

El Museu d’Informàtica és de lliure accés, en horari de dilluns a divendres de 9 a 19h, i la visita és gratuïta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...