Galeria Acte de Graduació ETSINF 2017-18

Galeria Acte de Graduació ETSINF 2017-18

El passat 5 d’octubre es va celebrar en les Escoles San José de València el acte de graduació dels alumnes/as titulats en la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València durant el curs 2017/2018.

L’acte de graduació se celebra des de l’any 2009 com a reconeixement per part del Centre cap als alumnes que conclouen els seus estudis. En l’esdeveniment va participar el Rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco Mora, juntament amb autoritats de l’Escola.

Durant l’acte Antonio Robles, professor de l`ETSINF i membre del Departament d’Informàtica de Sistemes i Computadors, Grup d’Arquitectures Paral·leles, va ser la persona escollida pels alumnes com a padrí de la promoció.

A més va haver-hi un reconeixement cap a l’empresa Kahuna per la seua col·laboració amb el centre.

L’acte de graduació va reconèixer als titulats i titulades en el Grau d’Enginyeria Informàtica, el Màster Universitari en Enginyeria Informàtica i el Màster Universitari en Gestió de la Informació. També va haver-hi un esment especial als alumnes/as amb millor expedient acadèmic en les titulacions i com a novetat es van reconèixer els expedients amb millor rendiment acadèmic en mobilitat internacional.

Familiars, empreses i altres entitats van estar presents en la cerimònia juntament amb les entitats que han patrocinat aquesta edició, als qui agraïm enormement la seua col·laboració en la iniciativa: Onestic, MS Solutions, Edicom, Indra, Everis, F1-Connecting/Dial Applet i Sothis i representants de el Col·legi Oficial d’Enginyers en Informàtica de la Comunitat Valenciana, de el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Informàtics de la Comunitat Valenciana i de el Col.legi oficial de Bibliotecaris i documentalistes de la Comunitat Valenciana.

Podeu accedir ací a les imatges de l’acte, en breu incorporarem també el video.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...