Hora del codi 2018 amb el Museu d’Informàtica en ETSINF

Hora del codi 2018 amb el Museu d’Informàtica en ETSINF

El Museu d’Informàtica de ETSINF UPV s’ha sumat a una nova edició de la campanya internacional “L’Hora del Codi” amb dues activitats celebrades en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica, ETSINF.

El Museu d’Informàtica de ETSINF, en la Universitat Politècnica de València, s’ha unit a la iniciativa mundial l’Hora del Codi (https://hourofcode.com/és i https://code.org/ ) amb dos tallers especials de Scratch avançat i un taller d’Alan Turing i la màquina Enigma, celebrats dilluns passat 3 de desembre.

Prop de 100 estudiants de l’IES Consuelo Aranda i de British School of València, ens van acompanyar per a conèixer una mica més del món de l’enginyeria informàtica i la programació.

Com cada any, l’objectiu d’aquesta iniciativa és acostar el pensament computacional als més joves. Aquesta competència, que en un futur s’inclourà en la formació de xiquets i xiquetes, representa un ingredient vital de l’aprenentatge de la ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques. En poques paraules, el pensament computacional reflecteix la sistematització de la manera en què les persones, i no els computadors, resolem problemes utilitzant la nostra sagacitat i creativitat.

L’Hora del Codi és un moviment global que arriba a desenes de milions d’estudiants en més de 180 països. Qualsevol persona, no importa l’edat i en qualsevol lloc del món, pot participar en l’Hora del Codi. No es necessita cap experiència prèvia.

A més l’alumnat ha participat en la iniciativa “l’entrada sostenible” del Museu d’Informàtica i han assistit a les sessions a canvi de portar per a reciclar els seus RAEEs (residus d’aparells elèctrics i electrònics) entre els dos centres ens ha aportat 136 RAEE, gràcies per contribuir al reciclatge.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...