HORARI DEL CENTRE DURANT AGOST DE 2021

HORARI DEL CENTRE DURANT AGOST DE 2021

Hola a tots/es,
Vos informem que l’horari del centre del 2 al 6 d’agost i del 23 al 31 d’agost serà de 8.30 a 14.30 hores, i només s’obrirà l’edifici 1G (dissabtes tancat).
Des del dilluns 9 al diumenge 22 l’edifici 1G romandrà tancat.
L’accés als despatxos de l’edifici 1H es realitzarà per la porta exterior 019 (accés sud de l’edifici 1H) només mitjançant el carnet UPV. Es recomana provar l’accés amb el carnet UPV i si es té algun problema que es pose en contacte amb els tècnics informàtics del centre.
Per als despatxos de Matemàtica Aplicada de la 3a planta la clau de la porta exterior serà la Nº. 03.

La sol·licitud dels codis d’accés abans del mes d’agost s’haurà de fer al Coordinador de Serveis, Julio Palacios, per correu electrònic jpalaciv@upvnet.upv.es.
La sol·licitud dels codis i clau d’accés Nº. 03 durant el mes d’agost es realitzarà en la Consergeria de l’edifici 1G en horari del centre.

El procediment per a accedir a l’edifici 1H és el següent:
Una vegada oberta la porta (i tornant a passar la clau perquè no es quede oberta des de fora i en la de carnet cap acció perquè es tanca sola), poseu els codis de “desarmat” en el display que hi ha a l’interior al costat de la porta.
Per a eixir, poseu el codi d’ “armat” i espenteu la barra d’eixida anant amb compte que es quede tancada una vegada hàgem eixit.

Finalment, vos informem que la climatització de l’edifici 1H es mantindrà durant la primera setmana (fins al dia 6 d’agost) i els 2 últims dies (30 i 31 d’agost) de 8.30 a 14.30 hores.
La Direcció de l’ETSINF

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...