Jornada d’innovació sanitària: les 4Ps en salut

Jornada d’innovació sanitària: les 4Ps en salut

El pròxim 3 d’abril, el Saló d’Actes de ETSINF UPV acull la sessió “Innovació sanitària. Les 4Ps en salut” promoguda per l’assignatura de Gestió de la Innovació i Tecnologies de ls Salut.

En la sessió participen:

Cayetano M. Hernández Marín.

Pablo Sánchez Manchón.

Montse Ferrero Martínez

Victor Manuel Agulló Boix

Juan Carlos Muria Tarazón

Juan Antonio Gómez Moya i

Favid Estellés Gallach , tots ells membres de l’Associació Valenciana d’Informàtics de Sanitat i responsables de diferents llocs en l’equip directiu de l’Associació AVISA.

La idea sorgeix amb la finalitat de desenvolupar un fòrum de trobada, discussió i intercanvi d’idees sobre els plantejaments actuals relacionats amb la innovació en salut, entre professionals informàtics que actualment treballen en centres sanitaris de la Comunitat Valenciana i alumnat d’últims anys del grau que s’incorporaran en breu a l’àmbit laboral.

Les temàtiques previstes són tot el relacionat amb les innovacions que s’estan duent a terme en centres sanitaris a nivell d’incorporació de tecnologies: processos de modernització i racionalització per a facilitar la millora de l’accés, l’equitat, la seguretat, la integració, la continuïtat i la qualitat de els serveis sanitaris així com la seua convergència amb els serveis socials.

Per a Eva Cutanda, professora de l’assignatura de Gestió de la Innovació i Tecnologies en Salut i coordinadora de la Jornada, el paper de la informàtica en la salut és fonamental, “sense ella les labors de promoció de la investigació, el desenvolupament i innovació, la implantació i bon ús de les TIC en l’àmbit de la salut en benefici de la societat i amb ple respecte als drets de les persones, en particular a la seua intimitat i privacitat, no seria possible”.

No faltes a la teua cita, t’esperem dimecres que ve a les 17h.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votos, promedio: 1.00 de 5)
Loading...