“Les màquines tenen memòria, les persones tenim records”, nova exposició en Espai.inf

“Les màquines tenen memòria, les persones tenim records”, nova exposició en Espai.inf

El dimecres 11 de maig de 2022 s’inaugura en la zona d’exposició de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF), espai.inf, l’exposició “El disseny dels rècords” en la qual col·laboren el Museu d’Informàtica, l’ETSINF i el grup d’investigació Creari de la Universitat de València (UV).

Es tracta d’una mostra de 20 instal·lacions artístiques, en les quals l’alumnat de la Facultat de Magisteri ha reflexionat sobre els records, la memòria, els aprenentatges i la tecnologia, Tot això tenint en compte que València és enguany, capital mundial del Disseny.

Les peces reflecteixen aspectes que interessen a la gent més jove com poden ser l’addicció a les tecnologies, l’emotivitat dels records, les imatges en xarxes socials o la possibilitat d’utilitzar el so de manera creativa mitjançant la tecnologia. Les obres treballen àrees relacionades amb l’art sonor per a potenciar una multisensorialidad. Cada equip participant rep el nom d’artistes femenines i la majoria de l’alumnat són dones.

La mostra està comissariada per Ricard Huerta, Catedràtic d’Educació Artística a la Universitat de València i Daniela Gil, Sotsdirectora de Relacions Internacionals i Cultura de l’ETSINF. Compta amb la col·laboració de l’artista investigadora Ramona Rodríguez, especialista en art sonor. Aquest tipus de col·laboracions reforcen la unió entre professionals d’àrees tecnològiques i humanístiques.

La inauguració de l’exposició es realitzarà el pròxim 11 de maig a les 13h i comptarà amb la presència de la vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat, Salomé Cuesta, la directora de l’Àrea d’Activitats Culturals de la UPV, María José Martínez de Pisón, la directora de l’ETSINF, Silvia Terrasa i el director del Museu d’Informàtica, Damián López.

  • Exposició: «El disseny dels rècords»
  • Accés lliure
  • Lloc: espai.inf planta baixa edifici 1E Mapa
  • Horari: De dilluns a divendres de 07.30 a 21:30h
  • Data: del dimecres 11 de maig al dimecres 18 de maig de 2022

Veuen a descobrir-la!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...