Museu d’Informàtica de la UPV participa amb un pòster en la IV IPT

Museu d’Informàtica de la UPV participa amb un pòster en la IV IPT
Els passats 27 i 28 de març, a la Corunya. se celebrava la quarta edició d’Informàtica per a Tod@s. Aquest esdeveniment, organitzat per ACM-W, cerca promoure el paper de les dones en el camp de la tecnologia en espanyol i comptava amb xarrades, sessió de pòsters, panells de discussió i fira d’ocupació.
El Museu d’Informàtica ha participat i ha assistit a aquest esdeveniment amb un dels seus pòsters titulat: “Divulgació del paper de la dona en la història de la informàtica des de el Museu d’Informàtica de la UPV“.
Aquest pòster relata la història de el Museu d’Informàtica, les seues línies estratègiques, les activitats que realitza i uns resultats estadístics obtinguts; posant en això una visió més centrada a la divulgació del paper rellevant de la dona en la història de la informàtica. Actualment, aquest pòster està disponible per al seu visionat en el corredor de la planta 0 de l’edifici 1H (al costat del Despatx d’Administració de el Museu, pròxim al despatx de la Delegació d’Alumnes d’Informàtica).
Es recorda, que entre les activitats i tallers disponibles, qualsevol usuari pot visitar l’exposició de “Bits en Femení” per a conéixer més detalls sobre dones que van ser rellevants en la història de la informàtica. Aquesta exposició està disponible tant en la 1r planta de l’edifici 1E com en línia en la nostra pàgina web ( http://museu.inf.upv.es/es/jornades-bits-en-femení/ ).
S’adjunten imatges realitzades per l’equip de el Museu d’Informàtica en aquest esdeveniment.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...