Preinscripció MUIInf

Preinscripció MUIInf

Us informem que del 27 de maig al 14 de juny de 2019 teniu de termini per a preinscriure-us en la sisena edició del Màster professional MUIinf (Únic Màster en la UPV que habilita per a exercir la Professió en Enginyeria Informàtica), aquest màster també permet l’accés a estudis de doctorat.

Recorda que pots preinscriure’t, encara que no tingues avaluat el TFG. Pots ser admès en el primer període de preinscripció (fase A).

Enguany el màster ha obtingut el segell EURO-INF. El valor del segell EURO-INF garanteix que el programa compleix amb alts estàndards internacionals. Per als estudiants, és una prova addicional reconeguda pels ocupadors en l’àmbit europeu.

En el següent enllaç https://www.upv.es/entidades/SA/mastersoficiales/592623normalc.html podeu accedir a tota la informació necessària i al formulari de preinscripció.

Si estàs treballant pots sol·licitar la matrícula parcial i tenir reconeixement de crèdits. I si el que vols és començar a treballar, apunta’t al model DUAL http://www.upv.es/titulaciones/MUIINF/info/1043946normalc.htmlon treballaràs alhora que curses el màster.

En la web del màster http://muiinf.webs.upv.es  podeu accedir a més informació (presentació del màster, assignatures, opinió de les empreses, opinió dels titulats).

Per a qualsevol dubte podeu dirigir la consulta a muiinf@inf.upv.es

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...