Sandra García, nova delegada de ETSINF UPV

Sandra García, nova delegada de ETSINF UPV

Recentment s’han dut a terme les eleccions a delegació d’alumnat en les diferents Escoles i Facultats de la UPV. L’alumna Sandra García Latorre i el seu equip duran a terme aquesta gestió al llarg del pròxim any, sent la representant de l’alumnat de ETSINF davant el centre i davant la Delegació d’Alumnes d’UPV.

Aquesta estudiant de 4t de grau en ETSINF està acompanyada en la gestió per la subdelegada, Erika Martínez Salas i el secretari de delegació, Adrián Bennet Medina.

La seua missió és fomentar la participació de l’alumnat en labors de representació estudiantil a l’Escola i en convocatòries nacionals i internacionals tractant d’oferir una representació de qualitat del centre, vetlant per la qualitat de l’ensenyament i millora de l’educació pública, segons marquen els estatuts de la UPV. Entre les tasques a exercir estan la participació en comissions acadèmiques d’Universitat i de Centre i la recepció de consultes realitzades pels delegats d’aula a l’Escola.

Sandra va mantindre ahir una primera reunió juntament amb la Directora de l’Escola, Silvia Terrasa i el secretari de la institució, Xavier Molero per a donar a conéixer els primers passos de la nova delegació. Des de la ETSINF desitgem molt èxit a la nova delegació i donem suport a la col·laboració bidireccional per a conéixer inquietuds de l’alumnat i aportar solucions en comú als reptes diaris de l’Escola.

Pots accedir a la informació sobre les delegacions d’alumnat d’UPV en aquest enllaç.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votos, promedio: 4.50 de 5)
Loading...