Start.inf prepara activitats de networking entre estudiants de BBAA, ADE e Informàtica

Start.inf prepara activitats de networking entre estudiants de BBAA, ADE e Informàtica

En START.INF estem preparant ACTIVITATS DE NETWORKING entre estudiants d’informàtica, de Belles Arts, i d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE).

L’objectiu és generar i fomentar interessos comuns per a intentar formar equips mixtos que proposen conjuntament projectes d’emprenedoria. Només pretenem facilitar possibles col·laboracions, Si els participants no aconseguixen trobar la motivació necessària per a formar equips no passa res.

Des de la perspectiva dels alumnes d’informàtica açò serà una oportunitat per a formar un equip emprenedor amb especialistes que col·laboren en aspectes de disseny, tant en l’àmbit de videojocs i animació, com en general per a aspectes de disseny gràfic d’un producte (habilitats d’alumnes de Belles Arts) o que col·laboren en la gestió del que seria el llançament del producte, constitució, gestió de l’empresa, etc. (habilitats d’alumnes d’ADE).

Pots participar tot i que encara no tingues un equip ni una idea de projecte emprenedor. Només necessitem el teu interés i ganes d’interactuar amb alumnes d’altres escoles.

També poden participar equips emprenedors ja formats i que vullguen complementar el seu equip amb alumnes d’altres escoles. En este cas envieu un sol email indicant els integrants de l’equip i una explicació molt breu del projecte d’emprenedoria.

Si estàs interessat a participar en alguna de les activitats de networking que organitzem envia un correu abans del dilluns 9 d’octubre a startinf@inf.upv.es amb assumpte “Networking entre escoles” indicant en el cos el teu nom i curs.

Posteriorment ens posarem en contacte amb els alumnes interessats i els convocarem a una activitat de networking, per a la qual acordarem data i lloc (probablement per a realitzar-la al novembre).

Anima’t a participar!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...