Taller participatiu sobre ús de dades espacials a València organitzat per la Càtedra Govern Obert

Taller participatiu sobre ús de dades espacials a València organitzat per la Càtedra Govern Obert

Reunir a totes les persones, grups i organitzacions que treballen amb dades espacials i convidar-les a compartir la seva iniciativa és el propòsit que persegueix el Taller participatiu: València, ciutat de sinèrgies geogràfiques que organitza la Càtedra Govern Obert.

L’objectiu de l’esdeveniment, que se celebrarà el 21 de novembre, és tenir un mapa detallat de les iniciatives que utilitzen, recullen o gestionen dades geogràfiques a la ciutat i propiciar un ambient de sinergia i col·laboració entre elles.

Està dirigit a qualsevol persona, associació, o col·lectiu que vulgui o ja estigui en ús de dades geogràfiques, per a una iniciativa, projecte o emprenedoria.

No cal tenir un cert coneixement en el maneig d’eines geogràfiques. Només es requereix interès a aportar a la discussió, aprendre de les iniciatives presentades i tenir predisposició a establir sinergies. El taller comptarà amb una agenda d’iniciatives destacades a la Comunitat Valenciana que segur despertaran interès.

En aquest enllaç, pots formalitzar la inscripció i veure les activitats programades per a la jornada: https://catgo.webs.upv.es/taller-participatiu-valencia-ciutat-de-sinergies-geografiques/

DIA: 21 de novembre

HORA: 15.30 a 19.30

LLOC: Edifici 1E Aula 2

València datos geográficos Govern Obert

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...