VLC Tech Women 2021

VLC Tech Women 2021

VLC Tech Women torna en per segon any consecutiu per a celebrar el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència organitzat per ACM UPV Chapter.

Enguany, a causa de les circumstàncies, l’esdeveniment serà en línia, centrat en la temàtica “Com visibilitzar referents femenins en la ciència en temps de COVID-19”. Comptarem amb la participació de 4 dones al capdavant de reconegudes associacions i iniciatives que ens comptaran el treball que realitzen i com s’han adaptat a les noves circumstàncies.

Maite Paramio, vicepresidenta de AMIT . AMIT (Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues) és una associació que pretén donar veu i suport a totes les investigadores i universitàries. Recentment han creat una campanya #NoMoreMatildas que pretén denunciar l’actual falta de referents femenins que tenen les xiquetes, la qual cosa fa que no desperte en elles vocació per les carreres STEM.
Ana Freire, fundadora de Wisibilízalas . Wisibilízalas és un concurs internacional dirigit a centres de primària i secundària amb l’objectiu de trencar estereotips de gènere en STEM. Els grups participants han de crear una pàgina web contenint perfils de dones actuals professionals en STEM. Han participat ja més de 2000 estudiants de 5 països, que han creat més de 650 pàgines web de dones que poden ser referents també per a generacions futures.
Marta Pérez, presidenta de Inspiring Girls. Inspiring Girls és una Fundació l’objectiu de la qual és augmentar l’autoestima i l’ambició professional de les xiquetes en edat escolar, així com les seues expectatives laborals, ajudant-les a visibilitzar l’àmplia varietat de professions i treballs que existeixen, sense que el fet de ser dona supose cap limitació per a elles.
Núria Lloret, directora d’Atenea . Atenea és una plataforma de mentoring i networking per a dones en l’àrea de les Arts i STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques). Organitzen una conferència i exposició anual, així com un programa de tutoria en STEM amb dones artistes com a mentores.

A més, al final de l’esdeveniment ACM sortejarà diversos exemplars de la biografia d’Ada Lovelace juntament amb un pack de productes de la ETSINF i ACM-W.
Registra’t gratuïtament en el següent enllaç: https://www.eventbrite.es/e/entradas-vlc-tech-women-2021-140137766833

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...