Primera edició de #WIDSValencia el 4 de març en ETSINF

Primera edició de #WIDSValencia el 4 de març en ETSINF

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica, ETSINF, acull dilluns que ve 4 de març la jornada WiDS València. Es tracta de la primera edició en la Comunitat Valenciana, de la Conferència Global Women in Data Science (WiDS) celebrada per la Universitat de Stanford que es duu a terme en més de 150 ciutats a tot el món.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és inspirar i educar als científiques/us de dades a través de dones que destaquen pel seu treball excepcional i al mateix manera contribuir a la visibilitat d’elles en aquest camp.

La iniciativa part d’una alumna del Màster en Gestió de la Informació -MUGI-, Ana Cecília Vieira i compta amb el suport de la ETSINF, el Grau de Ciència de Dades, MUGI , el Màster en Big data i València Tech Hub per al seu desenvolupament.

Agenda
15.30 – Taller “Nocions estadístiques per a maneig de dades” – Ángeles Calduch

15.30 – Taller “Com aprenen les màquines? Una introducció pràctica a l’aprenentatge automàtic” – Laura Sebastià

18.30 – Pausa

18.50 Vídeo de Bienvenida des de WiDS Stanford

18.55 – Paraules de benvinguda de WiDS Ambassadors

19.00 – Livestream WiDS Stanford – Technical Vision Talks

19.50 – Mesa redona. Intervenen – Laura Rodríguez, Rosa Benet i Cristina Aranda. Modera – Fernanda Peset

Hi haurà dos tallers en paral·lel, el primer serà impartit per Ángeles Calduch amb el títol: Nocions estadístiques per a maneig de dades. En l’actualitat hi ha una gran quantitat de dades que es representen i analitzen i els seus resultats són mostrats en canals de televisió, en mitjans digitals… Entenem realment el que ens volen dir aqueixes representacions? Som capaços de detectar errors o males pràctiques? En aquest taller es veuran conceptes estadístics bàsics i es donaran unes directrius per a entendre i analitzar aquesta informació.

L’altre taller serà impartit per Laura Sebastià amb el títol: “Com aprenen les màquines? Una introducció pràctica a l’aprenentatge automàtic”. Laura, ens introdueix així la sessió: L’auge la intel·ligència artificial en els últims anys és innegable. Diàriament utilitzem eines que aprenen dels nostres actes, els nostres gustos, etc. i que ens ajuden en certes tasques com decidir quina pel·lícula veure en Netflix, quin llibre comprar en Amazon, quina ruta agafar per a tornar a casa, etc. I com funcionen aquests sistemes? Com aprenen? En aquest taller, farem una xicoteta introducció a l’aprenentatge automàtic, veurem en què consisteix i les tècniques bàsiques de machine learning. Finalment, realitzarem una xicoteta pràctica per a desenvolupar un sistema de predicció molt senzill.

Més informació i registre en: https://widsvalencia.vlctechhub.org

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...