Procediments i Terminis

Procediment i terminis

MOLT IMPORTANT: Una vegada acordada l’estada en l’empresa i 10 dies abans de la data d’inici de la mateixa, ha de ser enviat un original del conveni de pràctiques (veure en Tramitació d’una pràctica – CALCULA LA TEUA PRÀCTICA) a la Unitat de Pràctiques en Empresa ETSINF (upe_inf@etsinf.upv.es), amb totes les signatures per part de l’empresa (i segell), professor-tutor ETSINF-UPV i alumne/a. NO S’ACCEPTARÀ DOCUMENTACIÓ FORA D’AQUEST TERMINI.Tens un resum de les instruccions a: https://empretsinf.blogs.upv.es/2021/07/30/formalizacion-de-practicas-externas-2021-22-de-inicio-a-partir-del-13-de-septiembre/Més informació a: http://www.upv.es/contenidos/SIEPRACT/infoweb/siepract/info/714612normalc.html. Envía una Policonsulta a ETSINF – Pràctiques en Empresas o consulta a upe_inf@etsinf.upv.es si tens qualsevol dubte.

Tingues en compte que en tramitar unes Pràctiques en l’Estranger, sent el país de destinació un dels següents:

  1. [Grup 1] Àustria, Dinamarca, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Liechtenstein, Noruega, Regne Unit*, Suècia.
  2. [Grup 2] Alemanya, Bèlgica, Xipre, Croàcia, Eslovènia, Grècia, Holanda, Islàndia, Luxemburg, Portugal, República Txeca, Turquia.
  3. [Grup 3] Antiga República Iugoslava de Macedònia, Bulgària, Eslovàquia, Estònia, Hongria, Letònia, Lituània, Malta, Polònia, Romania.
*Les estancies amb ajudes Erasmus+ Pràctiques a Regne Unit son posibles fins a Maig de 2023. En aquest cas, la tramitació es recomana realitzar-la amb al menys 6 mesos d’antelació.

S’han de seguir les instruccions i tràmits d’ Erasmus+ Pràctiques (no les anteriores) per obtindre l’ajuda Erasmus+ Pràctiques (complementaria a las ajudes que es negocien amb l’empresa).
Mes informació a: http://www.upv.es/entidades/OPII/infoweb/pi/info/797232normalc.html.
Video informatiu: https://media.upv.es/#/portal/video/c48c9130-1793-11eb-9637-8ba8c80722af.

 

En el cas de formalitzar pràctiques en Suïssa, el govern de Suïssa dóna unes ajudes (similars a Erasmus Pràctiques). Consulta a int_inf@upvnet.upv.es davant qualsevol dubte.

Envía una Policonsulta a ETSINF – Intercambi acadèmic o consulta a int_inf@etsinf.upv.es si tens qualsevol dubte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...