Procediments i Terminis

Procediment i terminis

MOLT IMPORTANT: Una vegada acordada l’estada en l’empresa i 15 dies abans de la data d’inici de la mateixa, ha de ser lliurat un original del conveni de pràctiques (veure en Tramitació d’una pràctica – CALCULA LA TEUA PRÀCTICA) en la Unitat de Pràctiques en Empresa ETSINF (edifici IG), amb totes les signatures per part de l’empresa (i segell), professor-tutor ETSINF-UPV i alumne/a. NO S’ACCEPTARÀ DOCUMENTACIÓ FORA D’AQUEST TERMINI.
Tota la informació i formularis està en http://www.upv.es/contenidos/siepract/infoweb/siepract/info/714612normalc.html.

Tingues en compte que en tramitar unes Pràctiques en l’Estranger, sent el país de destinació un dels següents:

  1. [Grup 1] Àustria, Dinamarca, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Liechtenstein, Noruega, Regne Unit, Suècia.
  2. [Grup 2] Alemanya, Bèlgica, Xipre, Croàcia, Eslovènia, Grècia, Holanda, Islàndia, Luxemburg, Portugal, República Txeca, Turquia.
  3. [Grup 3] Antiga República Iugoslava de Macedònia, Bulgària, Eslovàquia, Estònia, Hongria, Letònia, Lituània, Malta, Polònia, Romania.

S’han de seguir les instruccions i tràmits d’Erasmus Pràctiques (no les anteriors). Més informació en https://www.inf.upv.es/www/etsinf/es/practicas-en-el-extranjero/.

En el cas de formalitzar pràctiques en Suïssa, el govern de Suïssa dóna unes ajudes (similars a Erasmus Pràctiques). Consulta a int_inf@upvnet.upv.es davant qualsevol dubte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...