Màsters externs

Màster Universitari en Computació Paral·lela i Distribuïda

Els experts preveuen un gran creixement de la computació Cloud i Paral·lela que comportarà una important demanda de professionals capaços de desenvolupar serveis informàtics avançats en el Núvol i en Centres de Supercomputac.

Aquest màster proporciona la base técnica que ha fet possible l’oferta de plataformes Cloud actuals i d’Alta Computació(GPUs i multi-cores), i descriu els avanços en recerca amb els quals resoldre els problemes oberts en aquestes àrees.

Durada: 60 crédits ECTS

http://www.upv.es/titulaciones/MUIC/

Màster Universitari en Enginyeria de Computadors y Xarxes

Aquest màster se centra en els sistemes informàtics connectats en xarxa, un àrea l’impacte de la qual en l’activitat d’empreses i organitzacions és cada vegada major i en les quals s’estan produint continus avanços tecnológics, abastant xarxes d’altes prestacions, xarxes multimédia, xarxes sense fils, xarxes de control industrial, xarxes de sensors, xarxes en xip, confiabilitat i seguretat en xarxes, clusters de computadors, sistemes distribuïts i arquitectura i prestacions de la web.

Durada: 60 crédits ECTS

http://www.upv.es/titulaciones/MUIC

Màster Universitari en Enginyeria i Tecnologia de Sistemes Programari

Una de les claus de l’éxit en l’activitat del desenvolupament del programari i els sistemes d’informació resideix en el fet d’usar métodes i eines que permeten construir programari fiable i de qualitat. El programa de formació del màster té com a objectiu preparar als futurs investigadors i professionals en els avanços tecnológics que han de conéixer i dominar en les àrees de l’Enginyeria del programari, la tecnologia programari multiparadigma i els sistemes d’informació.

Durada: 60 crédits ECTS

http://www.upv.es/titulaciones/MUISMFSI

Màster Universitari en Intel·ligència Artificial, Reconeixement de Formes i Imatge Digital

Aquest màster pertany al Postgrau d’Informàtica de la Universitat Politécnica de Valéncia. El seu principal OBJECTIU és la formació de professionals i investigadors que contribuísquen de forma efectiva al progrés de l’entorn industrial i tecnológic, aplicant noves técniques i métodes de la intel·ligéncia artificial, el reconeixement de formes, la imatge digital i les tecnologies del llenguatge.

Durada: 60 crédits ECTS

http://www.upv.es/titulaciones/MUIARFID

Màster Universitari en Automàtica i Informàtica Industrial

L’objectiu fonamental d’aquests estudis de màster és la formació d’especialistes en informàtica i automàtica industrial perqué siguen capaces d’abordar el disseny, implementació, operació i manteniment de sistemes automàtics de supervisió, control, manipulació i gestió de processos productius en els quals es requerisquen sistemes informàtics d’altes prestacions.

Durada: 60 crédits ECTS

http://www.upv.es/titulaciones/MUAII

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votos, promedio: 5.00 de 5)
Loading...