El projecte del doctorand de la ETSInf, Víctor M. Yeste, ha rebut una menció honorífica en el Premi al Potencial Emprenedor de Projectes d’Investigació de Joves Investigadors 2020 de la RUVID.
Digital Content Analytics, una aplicació de mesurament i seguiment de mètriques web i de xarxes socials que ajuda en la presa de decisions de l’estratègia de continguts, ha rebut la menció honorífica en l’àmbit de Tecnologies Habilitadores de la primera edició de el Premi al Potencial Emprenedor de Projectes d’Investigació de Joves Investigadors 2020, convocat per la Xarxa d’Universitats Valencianes per al foment de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació (RUVID).

El titulat de ETSINF Cecilio César Tamarit Camarero ha sigut becat pel Programa Fulbright per a realitzar els seus estudis de postgrau i ha decidit estudiar en Cornell University, considerada una de les 10 millors universitats d’investigació del món.

 • Fabio Carmona Antoñanzas antic alumne de ETSINF, treballa en Illumination MacGuff propietat d’Universal Pictures, a París en la pel·lícula d’animació Minions 2.

  • José Duato RAC

   El 13 de novembre, el professor José Duato va prendre possessió de la seva plaça d’Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals en la medalla número 5, que li va ser concedida al febrer de 2018.


   Patricia Pons Tomás antiga alumna de ETSINF, ha estat reconeguda per la Societat Científica Informàtica d’Espanya i la Fundació BBVA amb el premi Joves Investigadors Informàtics, pels seus treballs sobre el desenvolupament de noves formes d’interacció amb animals usant com a vehicle els sistemes informàtics.


   L’alumna de MUIINF Mª Ángeles Rodríguez, al costat dels seus companys de la ETSINF Miguel Angel Mateo i Cristian Bodgan, han guanyat el 1r premi en el hackathon del vf-US Project amb la seva App desenvolupada amb vf-US.


   En l’edició 2019 dels Premis del Consell Social d’UPV el premi al millor estudiant de ETSINF l’ha rebut l’alumna Lucía Pons Escat.


   L’alumne Carles Torró Segura ha estat reconegut pel Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV) amb el Premi Sapiens Projecte Fi de Carrera 2019 al projecte “Sistema de gestió i anàlisi estratègica de les competències transversals en Enginyeria Informàtica”.

   L’antiga alumna de ETSINF UPV, Andrea Landa, desenvolupadora frontend i team leader en Seidor, va realitzar el curtmetratge Oblit a les aules d’informàtica, en les optatives de EPA (edició, postproducció i síntesi d’àudio digital) i EPV (edició i postproducció de vídeo digital) amb gran èxit de crítica en l’àmbit audiovisual.