José Duato RAC

El 13 de novembre, el professor José Duato va prendre possessió de la seva plaça d’Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals en la medalla número 5, que li va ser concedida al febrer de 2018.


Patricia Pons Tomás antiga alumna de ETSINF, ha estat reconeguda per la Societat Científica Informàtica d’Espanya i la Fundació BBVA amb el premi Joves Investigadors Informàtics, pels seus treballs sobre el desenvolupament de noves formes d’interacció amb animals usant com a vehicle els sistemes informàtics.


L’alumna de MUIINF Mª Ángeles Rodríguez, al costat dels seus companys de la ETSINF Miguel Angel Mateo i Cristian Bodgan, han guanyat el 1r premi en el hackathon del vf-US Project amb la seva App desenvolupada amb vf-US.


En l’edició 2019 dels Premis del Consell Social d’UPV el premi al millor estudiant de ETSINF l’ha rebut l’alumna Lucía Pons Escat.


L’alumne Carles Torró Segura ha estat reconegut pel Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de la Comunitat Valenciana (COIICV) amb el Premi Sapiens Projecte Fi de Carrera 2019 al projecte “Sistema de gestió i anàlisi estratègica de les competències transversals en Enginyeria Informàtica”.

L’antiga alumna de ETSINF UPV, Andrea Landa, desenvolupadora frontend i team leader en Seidor, va realitzar el curtmetratge Oblit a les aules d’informàtica, en les optatives de EPA (edició, postproducció i síntesi d’àudio digital) i EPV (edició i postproducció de vídeo digital) amb gran èxit de crítica en l’àmbit audiovisual.