Màsters ETSINF

Màster Universitari en Enginyeria Informàtica

Formem professionals altament qualificats per a exercir adequadament l’exercici de la professió, oferint una formació avançada que els capacite per a projectar i dissenyar productes, processos i instal·lacions en tots els àmbits de l’Enginyeria Informàtica.

El màster està dissenyat amb una orientació clarament professional, pensant en la pràctica de l’Enginyeria Informàtica en empreses i institucions. El desenrotllament professional dels seus estudiants es facilita per mitjà de la realització del treball de final de màster en empreses tecnològiques, la impartició de seminaris per professionals del sector, el foment de l’emprendimiento i el desenrotllament d’habilitats associades a l’exercici professional.

Durada: 120 crédits ECTS

http://muiinf.webs.upv.es

Màster Universitari en Gestió de la Informació

Formem especialistes preparats per a analitzar, dissenyar, seleccionar, organitzar, gestionar, avaluar, optimitzar i difondre productes i serveis d’informació. Fomentem l’aprenentatge multidisciplinari i innovador en un entorn de treball orientat a formar professionals altament qualificats.

Durada: 90 crédits ECTS

http://mugi.webs.upv.es

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 votos, promedio: 2.57 de 5)
Loading...