Galeria sopar Ada Byron i Concurs de paelles Ada Byron 2023

Galeria sopar Ada Byron i Concurs de paelles Ada Byron 2023

Dijous passat 4 de maig una representació de professorat, personal d’administració i serveis i alumnat va ser present en el sopar per la celebració del dia del centre que des de fa uns anys es dedica a la figura d’Ada Byron.

En aquest acte l’equip directiu comparteix un sopar al costat de membres del centre, tant del PDI com del PAS i representació de l’alumnat, s’atorguen els premis a l’excel·lència i acomiadem als nostres jubilats i jubilades.

En la cerimònia es va reconèixer el treball desenvolupat per professorat i personal d’administració que s’ha jubilat recentment, així com la labor de tres persones de l’equip de ETSINF, en concret:
– Premi a l’Excel·lència Docent (curs 2021-2022): Pedro Juan López Rodríguez
– Premio destacada col·laboració amb l’Escola: Eliseo Jorge Marzal Calatayud
– Premi a l’Excel·lència del PAS: Carlos Almudéver

Quant a les persones jubilades a qui també es va homenatjar van ser: Federico Barber Sanchís i Martín Mellado Arteche.

Us deixem aquí una galeria amb alguns dels moments de l’acte. Moltes gràcies a totes i tots per assistir. Esperem que any rere any se sumin més persones de la comunitat de ETSINF UPV.

Al costat d’això el divendres celebrem les Paelles Ada Byron. Agraïm la visita del Rector de la Universitat Politècnica de València, José Capilla que va venir a conèixer in situ com s’estaven desenvolupant. També a totes i tots els participants i a l’equip de ETSINF que va fer possible reprendre aquesta iniciativa.
Incloem aquí una galeria amb algunes imatges de la jornada.

Neteja Copia el text
Ressalta les paraules desconegudes

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...