Modificacions en el protocol COVID

Modificacions en el protocol COVID

Amb data de 4 d’octubre, entren en vigor les noves mesures incloses en el “Protocol intern d’actuació davant l’activació de l’alerta sanitària per coronavirus Sars-CoV-2”. El text actualitza les recomanacions per a l’estudiantat, el personal i, en general, per a qualsevol persona visitant, seguint el “itinerari de desescalada cap a una progressiva nova normalitat”, que la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública proposa en la seua resolució de 27 de setembre.

Entre les principals novetats, s’inclouen instruccions sobre la ventilació dels espais; es permet l’ús dels forns microones i altres electrodomèstics a les sales habilitades per a això, i s’habiliten les fonts del campus. Cal destacar que, com és habitual en aquests casos, totes aquestes indicacions es fan tenint en compte la situació pandèmica actual i que podrien modificar-se en funció de la seua evolució.

L’equip rectoral, el personal sanitari i l’equip de prevenció de riscos laborals i salut agraeixen tota la comunitat el compromís i la paciència que ha demostrat en el compliment del deure de cautela i protecció per a evitar la pròpia exposició als riscos de propagació de la malaltia COVID-19.

Més informació: http://www.upv.es/noticias-upv/noticia-13244-recuperando-la-va.html

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...