Paelles Ada Byron 2024

Paelles Ada Byron 2024

Divendres 10 de maig vam celebrar les Paellas Ada Byron en l’àrea habilitada per la Universitat Politècnica de València. Un total de 675 persones es van unir a la celebració, incloent aproximadament 550 estudiants, 40 membres de la delegació i convidats, i 80 persones entre personal tècnic de gestió i administració de serveis (PTGAS) i personal docent i investigador (PDI).

És un orgull comptar amb estudiants com vosaltres i el civisme present durant tota la jornada, que va ser compatible amb la diversió i la bona cuina 🙂

Agraïm la visita del Rector de la Universitat Politècnica de València, José Capilla, que va venir a conèixer in situ com es desenvolupava l’esdeveniment. També a tot l’equip directiu del Campus d’Alcoi que es va sumar a la iniciativa i ens va sorprendre gratament amb gastronomia típica per acompanyar les paelles.

Ha estat un enorme plaer que repetirem l’any vinent com a mínim amb la mateixa il·lusió. Gràcies a la delegació d’estudiants, a totes i tots els participants, a l’equip d’ETSINF i al subdirector d’estudiants i professorat, Eliseo Jorge Marzal, que ha gestionat tot l’esdeveniment.

Incloem ací una galeria amb algunes imatges de la jornada.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votos, promedio: 5.00 de 5)
Loading...