Ángel Muñoz presenta en Espai.inf la seua novel·la gràfica sobre Hedy Lamarr

Ángel Muñoz presenta en Espai.inf la seua novel·la gràfica sobre Hedy Lamarr

El passat 11 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, van arribar a les llibreries els exemplars la novel·la gràfica “Objectiu: Hedy Lamarr”, del dibuixant valencià Ángel Muñoz, editada per Grafit Editorial.

El dijous, 26 de setembre, tindrem l’ocasió de conéixer, de la mà del mateix autor, el procés de treball d’aquest còmic que aprofundeix en la figura d’aquesta estrella de cinema americà que també va ser una notable enginyera. Lamarr va inventar el primer sistema basat en l’espectre eixamplat, el que permet les comunicacions sense fils. No podríem imaginar el món actual sense la xarxa wifi.

Sobre l’autor:

Ángel Muñoz (Quart, València, 1978) va estudiar disseny gràfic sense acabar la carrera i alterna els seus treballs de còmic amb la il·lustració, en un estil clarament deutor de la Línia Clara Valenciana.

En 2003 va publicar amb Aleta Edicions el seu primer comic, “La traïció sap a or negre”.

La seua següent novel·la gràfica va ser “Rapide!”, publicada en 2010 per Edicions de Ponent, igual que “Només els morts no parlen” en 2015, obra ambientada en la “Setmana Tràgica” de Barcelona.

Ángel Muñoz ha publicat la seua novel·la gràfica “Objectiu Hedy Lamarr” amb Grafit Editorial.

 

  • Lloc: Espai.inf edifici 1 E ETSINF
  • Dia: Dijous, 26 de setembre
  • Hora: 17:30h

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...