Balanç de la jornada de Big Data Analytics en ETSINF

Balanç de la jornada de Big Data Analytics en ETSINF

La Jornada de Big Data Analytics celebrada passat dijous 19 de setembre, va generar gran expectació, amb l’aforament en el saló d’actes de ETSINF UPV quasi al complet. La Jornada va estar organitzada pel Màster Big Data Analytics d’UPV i en ella va participar BBVA D&A , GMV que van parlar sobre Blockchain i Bankia que va repassar el que ha suposat el Big data en la transformació de la banca.

Durant la sessió es va debatre sobre la relació entre Big Data Analytics i Intel·ligència Artificial, en particular Machine Learning o Aprenentatge Automàtic. Al costat d’això es va descriure el paper del Blockchain com a solució per a garantir la veracitat de les dades a més del seu conegut suporte a criptomonedas com és Bitcoin.

La jornada es va estendre una hora més tard d’el que es preveu a causa de les consultes realitzades per part dels assistents. Entre els temes més debatuts va estar la dificultat de mantindre la privacitat de les dades personals que es recullen. També es va preguntar pels perfils dels especialistes en ciència de dades, en Big Data, en Machine Learning i el seu paper en els equips d’anàlisis de dades en les empreses.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...