PaellaCON aquest cap de setmana en ETSINF impulsat per Las Naves i la UPV

PaellaCON aquest cap de setmana en ETSINF impulsat per Las Naves i la UPV

El propòsit és acostar la ciberseguritat de manera senzilla mitjançant xarrades i tallers, combinant els coneixements tècnics i didàctics amb ponents especialistes en la matèria.

Per segon any consecutiu tenen lloc aquestes jornades per a professionals, estudiants i persones aficionades en general que reunirà a grans especialistes en ciberseguritat.

La ETSINF acull la segona edició de PaellaCON coorganitzat per Las Naves juntament amb la Universitat Politècnica de València. Un punt de trobada per a professionals, estudiants i persones aficionades en general que reuneix a importants especialistes en ciberseguritat de tota Espanya. PaellaCON se celebrarà el divendres 29 i dissabte 30 de setembre en la Universitat Politècnica de València en les instal·lacions d’ETSINF, Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (edificis 1I i 1G).
Un dels objectius principals enguany és la família, donada la importància d’educar des del més 
prompte possible a adolescents i menors en l’ús d’internet. Per aquest motiu el primer dia es desenvoluparà un esdeveniment de Seguretat Digital dirigit especialment a famílies que consistirà en quatre xarrades relacionades amb l’ús segur i responsable d’Internet. També s’abordaran temes com seguretat i videojocs, el bon comportament a la xarxa, els perills de la sobreexposició en xarxes socials i les conseqüències legals que poden tenir mares i pares si les seues filles i fills actuen com a ciberdeliencuents.


També hi haurà un taller de criptografia per a menors sota el nom “Detectius criptològics”, especialment recomanat per a 
xiquetes i xiquets d’entre 9 i 15 anys.
El divendres a la nit tindrà lloc Hack&Beers, un esdeveniment lúdic en el qual també hi haurà temps per x
arrar sobre sistemes ciberfísics i internet de les coses (IoT).
Les activitats del dia 30 se centraran en una sèrie de ponències magistrals que aniran a càrrec de professionals de reconegut prestigi en el panorama nacional de la ciberseguri
tat. Entre ells destaquen responsables de departaments de seguretat informàtica, membres de FCSE, auditors de seguretat, pentesters, així com professionals de la informàtica i la recerca en cibercrimen.
Durant les ponències, aquests professionals abordaran temes com Smart Cities, IoT, DeepWeb, seguretat web, enginyeria social i amenaces en la banca.
Les inscripcions són gratuïtes i poden realitzar-se en eventbrite

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...