Balanç de la sessió sobre l’ús de metodologies àgils en el món real

Balanç de la sessió sobre l’ús de metodologies àgils en el món real

El grup de Meetup Agile Llevant i la comunitat Infusió, amb la col·laboració de Start.inf van realitzar el divendres passat una trobada titulada “Metodologies àgils en el món real”. Van assistir a la trobada una vintena de professionals que treballen amb aquest tipus de metodologies àgils, alumnes i professors.

La sessió va començar amb un repàs a l’origen i els dotze principis sobre els quals s’assentisca la metodologia Agile. El punt de partida d’aquestes metodologies està a valorar els elements en negreta sobre els quals no ho estan: Individus i interaccions sobre processos i eines; programari funcionant sobre documentació extensiva; col·laboració amb el client sobre negociació contractual i resposta davant el canvi sobre seguir un pla.

Després de la introducció sobre Agile es va iniciar una dinàmica d’intervencions que va usar com a tècnica el format de Fishbowl. Es va realitzar una dinàmica i animada taula redona en la qual tres participants giraven plantejant els seus punts de vista i experiències respecte dels temes que anaven sorgint en la conversa.

Les metodologies àgils estan transformant l’organització del treball en les empreses, els seus beneficis són inqüestionables però al mateix temps la seua implantació comporta múltiples desafiaments.

Agraïm a Agile Llevant i la comunitat Infusió i Start.inf la trobada i esperem poder gaudir de noves convocatòries en breu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...