El Museu d’Informàtica participa en Quart és Ciència amb una xarrada, una taula redona i una exposició

El Museu d’Informàtica participa en Quart és Ciència amb una xarrada, una taula redona i una exposició

Del 10 al 18 de novembre, el Museu d’Informàtica participarà en la iniciativa Quart és Ciència amb la col·laboració de professorat, investigadors i alumnat del centre en xarrades divulgatives, una taula redona i una exposició.

L’exposició es compon dels pòsters generats per Cynthia España, antiga alumna i becària de ETSINF, per al projecte Bits en femení. Els cartells que formen aquesta exposició s’exhibeixen habitualment en la segona planta de l’edifici 1E del centre i s’han traslladat durant uns dies a Quart de Poblet, per a contribuir en la difusió del paper de la dona en l’enginyeria informàtica. Tal com es descriu en la introducció a l’exhibició, l’objectiu dels cartells és posar el punt de mira en l’important, però poc conegut, paper de la dona en el camp de la informàtica.

L’exposició es complementa amb una xarrada del professor Xavier Molero titulada “Sexe, bits i computadores” que naix per a véncer estereotips sobre els professionals de la informàtica i se celebrarà el pròxim 14 de novembre en el Teatre del Casino de Quart de Poblet a les 19h.; juntament amb una taula redona de professorat i alumnat de ETSINF pertanyents a ACM W de la UPV per a donar a conéixer les possibilitats que ofereix en l’actualitat la professió d’enginyeria informàtica. En la taula participarà entre altres, Patricia Pons, recentment guardonada amb el Premi nacional d’Investigació SCIE – Fundació BBVA .

Pots accedir a tot el programa ací:
https://issuu.com/quartesciencia/*docs/programa_qesc2019
O açí:
[pdf-embedder url=”https://www.inf.upv.es/www/etsinf/wp-content/uploads/2019/11/Programa-SdeC-2019-completo.pdf” title=”Programa SdeC-2019 completo”]
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...