El professor Miguel Sánchez exposa en l’exhibició Artistes i Màquines en el CCCC

El professor Miguel Sánchez exposa en l’exhibició Artistes i Màquines en el CCCC

El professor de l’ETSINF Miguel Sánchez participa en la proposta artística “The second operator” que s’exhibeix en el CCCC, Centri del Carmen Cultura Contemporània , en una exposició col·lectiva denominada “Artistes i Màquines. Diàlegs en el desenvolupament de l’art digital. Una proposta expositiva d’Alcalá & Casessis”

La peça de la qual és coautor, romandrà en exposició fins al pròxim 23 de març de 2022.

Aquesta exposició exalta les relacions entre l’artista i la màquina de reproducció moderna (aquest instrument tecnològic automàtic i instantani comercialitzat des de la dècada dels anys seixanta del segle passat), fent que les creacions històriques seleccionades pels comissaris dialoguin entre elles, de manera juxtaposada.

The Second Operator, és una obra que inclou una vella màquina fotocopiadora analògica que és forçada a funcionar de nou, connectada a un petit ordinador en xarxa que recopila, en una base de dades, la informació a partir de les vendes d’obres d’art que es produeixen en diferents subhastes internacionals. Cada vegada que es realitza una subhasta d’una obra d’art, la màquina es posa en marxa per a realitzar una còpia que, fet i fet, és un original.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...