Galeria fotogràfica de la inauguració dels murals de ETSINF elaborats per Javier Parra

Galeria fotogràfica de la inauguració dels murals de ETSINF elaborats per Javier Parra

Dijous passat es va celebrar la inauguració oficial dels murals de Javier Parra, instal·lats en el nostre centre des d’el mes de gener passat.

Els murals han estat elaborats per l’artista Javier Parra i estan inspirats en l’obra del muralista valencià, Josep Renau. Les obres estan situades en el primer i segon pis de l’edifici 1E de la ETSINF i s’han sumat recentment al Fons d’Art i Patrimoni de la UPV. Una és una rèplica d’un mural de Renau i l’altra obra és una inspiració de l’autor a partir de la tècnica i paleta cromàtica del cartellista valencià.

La subdirectora de Relacions Internacionals i Cultura, Daniela Gil Salom, va iniciar l’acte donant la paraula a la Directora de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica, Silvia Terrasa, que va explicar el procés que va portar a comptar amb Javier Parra, antic alumne del centre i muralista per a vestir dos de les parets de l’edifici 1E del centre.

Durant la celebració va ser el mateix Javier Parra qui va presentar les obres, la seva història i simbologia. També va participar Emili Payá com a president de la Fundació Josep Renau, que va descriure les tasques de recuperació d’un mural de l’artista Josep Renau que anava a desaparèixer a la ciutat alemanya d’Erfurt i va ser reconstruït amb el suport ciutadà.
A l’acte va concloure amb unes paraules de la Vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat, Salomé Cuesta, que va agrair a l’Escola la iniciativa.


Neteja Copia el text
Ressalta les paraules desconegudesUtilitza les formes valencianes
Tradueix mentre s’escriu
Permet l’ús del text de manera anònima per a millorar el servei de traducció

Premeu Ctrl + Intro per a traduir des del teclat
El traductor de Softcatalà és un traductor automàtic entre el català i les llengües següents: castellà, anglès, portuguès, francès, occità (aranès) i aragonès. És basat en el projecte de programari lliure Apertium. Per a la traducció anglès-català es fa servir també un traductor neuronal desenvolupat per Softcatalà (vegeu les preguntes més freqüents sobre el traductor neuronal). Tingueu present que els resultats d’una traducció automàtica no són mai completament fiables i requereixen sempre una revisió experta.

Softcatalà col·labora en el manteniment i la millora dels diversos parells de llengües afegint paraules i regles noves. Si voleu ajudar a millorar el traductor, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Privacitat de les dades. Els textos s’envien al servidor de Softcatalà mitjançant una connexió segura. Vegeu l’avís legal.

Ajudeu-nos a millorar

Heu trobat un error? Aviseu-nos si veieu cap problema.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...