Espai.inf acull “Serranant per la tardor” fins al 30 de novembre

Espai.inf acull “Serranant per la tardor” fins al 30 de novembre

La Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica, ETSINF, de la UPV presenta l’exposició fotogràfica, Serranant per la tardor, de Domingo Pujol.

Domingo Colina no és un fotògraf. Tampoc no és un naturalista, ni un aventurer. Ell voldria viure totes aquestes vides, però no ha pogut ser. Domingo és un serranant inexpert al què acoren les imatges, els sons i les olors de la natura. Va comprar-se una càmera de fotos per a allargar algunes experiències visuals i aquesta n’és l’exposició. Tot és caprici. El territori recorregut és el caprici de la bicicleta, que ha dibuixat en el mapa una comarca virtual, la Sortetània. La comarca té com a centre la Foieta d’Agres, s’estén pel nord fins a Xàtiva, pel sud-oest fins a Villena, pel sud fins el Campello i per l’est fins a Gandia: hi trobareu la Vall d’Albaida, el Comptat, la Costera, la Safor, l’Alcoià, l’Alt Vinalopó i l’Alacantí. La tardor és una estació d’incògnites visuals. Plourà o no plourà? Com seran els núvols? Les fulles dels arbres poden prendre tonalitats rogenques o simplement poden girar-se marrons. Cauran abans o cauran després? Això serà un altre caprici: hi manaran els arbres, el sol i les pluges.
Serranant per la tardor es mostrarà fins al 30 de novembre en l’àrea d’exposicions de la ETSINF, espai.inf en la planta baixa de l’edifici 1I de la UPV.

Exposició: “Serranant per la tardor”
Autor: Domingo Pujol

Accés lliure
Lloc: espai.inf planta baixa edifici 1I Mapa
Horari: De dilluns a divendres de 07:30 a 21:30h i dissabtes de 08:00 a 14:00h
Data: Fins al 30 de novembre de 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Ninguna valoración todavía)
Loading...