Exposició CONTRA: Interfícies per a la resistència en espai.inf

Exposició CONTRA: Interfícies per a la resistència en espai.inf

La Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica, ETSINF, de la UPV presenta l’exposició CONTRA INTERFÍCIES PER A la RESISTÈNCIA que pots visitar en espai.inf des de hui 23 de gener. Una proposta artística de Miguel Sislian Suez en col·laboració amb Rubén Quintanilla Lahiguera on es busca els últims espais cecs, on estableixen un enfrontament al poder i la vigilància i una reflexió sobre el poder de la contra-vigilància.

• PROJECTE:

Mitjançant aquesta exposició es pretén reflexionar entorn dels sistemes de control: Com es pot contraatacar o resistir als actuals sistemes de control? Què podem fer nosaltres? A les noves societats se’ns exigeix transparència com a mètode de contenció o potser millor dit com a mètode per a una societat feliç. S’arrabassa la singularitat a l’individu i es converteix en l’objecte funcional necessari per al control.

En aquesta idea de la visibilitat total, que Foucault determina com una tecnologia que és “un parany”, es torna a plantejar la pregunta de com contraatacar el control. Hakim Bey proposa la “Zona temporalment autònoma” en la qual exposa que “l’atac es fa contra estructures de control, essencialment contra les idees; i la defensa és “aqueix lloc opac on succeiran esdeveniments i en el qual podrem reflexionar davant una societat exposada en excés”.

Accés lliure
Lloc: espai.inf planta baixa edifici 1E Mapa
Horari: De dilluns a divendres de 07.30 a 21:30h i dissabtes de 08.00 a 14:00h
Data: Fins al 20 de febrer de 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votos, promedio: 5.00 de 5)
Loading...